top of page

Groepsmogelijkheden

 

DINER

Holle Bolle Gijs beschikt over een grote ruimte, die plaats biedt aan zo´n 80 tot 90 gasten voor diner. In overleg met u stellen wij een menu samen overeenkomstig uw wensen. Dit bevordert de snelheid waarmee uw gerechten geserveerd worden en geeft u alvast een beeld van de kosten. Dieetwensen kunnen hierin worden meegenomen.  Een driegangenmenu kost bij ons standaard 25,- p.p., maar ook voor een kleiner budget zijn er mogelijkheden. 

 

 

Groepen vanaf 40 personen krijgen de zaal voor zich alleen. 

De zaal heeft een eigen bar en toiletgroep, waardoor u niet gestoord wordt door andere restaurantbezoekers en uw privacy gewaarborgd wordt.

 

Het huren van de zaal is voor dinergroepen kosteloos.

 

BORREL

Uiteraard behoort het organiseren van een borrel tevens tot de mogelijkheden. De ruimte is geschikt voor zo’n 120 tot 150 borrelaars. Voor kleinere gezelschappen is het mogelijk een gedeelte van de zaal af te schermen om een intieme sfeer te behouden. Op vrijdag en zaterdag is het helaas niet mogelijk bij ons een borrel te organiseren. 

 

Desgewenst serveren wij uw gasten een borrelhapje. 

Neemt u gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken. Van woensdag tot en met zondag bereikt u ons vanaf 14:00 u via telefoonnummer  071 7504160.

Vraagt u naar Gilbert.

bottom of page